Scaloppina Gorgonzola...........................................................................................
  -
Dungesneden kalfsvlees met gorgonzolasaus
 
    18,75
  Saltimbocca alla romana........................................................................................
  -
Dungesneden kalfsvlees met parmaham, salie in witte wijn saus
 
    19,50
  Filetto alla griglia...................................................................................................
 
-
gegrilde ossenhaas
 
    24,00
  Filetto ai porcini con tortufo....................................................................................
 
-
Runderhaas met paddenstoelen en truffelsaus
 
    26,50
  Filetto pepe..........................................................................................................
  -
Runderhaas met een saus van peper
 
    25,50
  Tagliata di filetto...................................................................................................
 
- Dun gesneden diamanthaas met rucola, parmezaanse kaas en kruidenboter
 
    20,75
 
  Pollo ai fungi.........................................................................................................
 
- Kipfilet met champignonroomsaus
 
    16,50
 
  Ossobuco..............................................................................................................
 
-
Kalfsschenkel gestoofd in speciale tomatensaus
 
    22,00
  Alle vleesgerechten worden geserveerd met aardappelen en warme groenten van het seizoen
 
 

2018 INTERMEZZO-ULVENHOUT                                                                         Design by @tcom Webdesign

Italiaans restaurant Intermezzo
Dorpsstraat 17,
4851 CJ  Ulvenhout

T.: 076 - 56 50 515
E.:
info@intermezzo-ulvenhout.nl

Openingstijden restaurant:
MAANDAG T/M ZONDAG
17:00 - 22:00 uur

 

|    HOME     |     WIE IS INTERMEZZO     |     MENU    |     SEIZOENEN MENU     |     CONTACT     |     FOTO'S   |

Carne

Anti pasti freddi

anti pasti caldi Zuppe Pasta's Carne Pesce Pizza's Bambini Nagerechten