Welkom bij Intermezzo

Wij zijn een modern Italiaans restaurant dicht bij het centrum van Breda

Intermezzo is een sfeervol Italiaans, mediterraans restaurant in het centrum van Ulvenhout aan de rand van de gemeente Breda. De keuken is gevarieerd van een ovenheerlijke pizza tot aan luxe vis- en vleesgerechten. Ook voor diverse huisgemaakte Pasta gerechten kunt u bij ons terecht en niet te vergeten als dessert onze huisgemaakte Tiramisu. Daarnaast kunt u wekelijks ook genieten van ons speciale weekmenu. Het zal u voor een heerlijke culinaire ver-pozing in een gezellige ambiance bij Intermezzo aan niets ontbreken.

Bijzonderheden
Voor grote groepen kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u diverse menu’s aanbieden.

Sfeer
Heerlijk gezellig dineren of gewoon een overheerlijk Pizza nuttigen, dat kan bij ons in het sfeer-vol restaurant. ‘s Zomers biedt Intermezzo een ruim zonnig terras. Laat u eens verrassen door onze Italiaanse, mediterrane keuken.

Ligging
Ons gezellige restaurant is gelegen in het centrum van Ulvenhout. Er zijn ruim voldoende on-betaalde parkeer mogelijkheden nabij ons restaurant.

Kortom
Het is zeker de moeite waard om u eens culinair lekker te laten verwennen door met een ge- varieerde menukaart waarbij wij voor iedereen een passend gerecht kunnen klaarmaken en wat u zeker lekker zal smaken.

Intermezzo is een sfeervol Italiaans, mediterraans restaurant in het centrum van Ulvenhout aan de rand van de gemeente Breda. De keuken is gevarieerd van een ovenheerlijke pizza en tot aan luxe vis- en vleesgerechten en pasta.

Intermezzo
Best italian restaurant
Restaurant Guru
2023
Get in Touch

Italiaans Restaurant Intermezzo Ulvenhout © 2024. Alle rechten voorbehouden. - Website gerealiseerd door Daverend Webdesign